Dendermonde
2017-2020
A.TGG

Langs de Sint-Gillislaan in Dendermonde ligt een eigendom met een bijzondere historiek. Een statig pand aan de straat zou in de negentiende eeuw eigendom zijn geweest van de toenmalige burgemeester Beelaert (1755-1935)

Dendermonde
2021-2024
A.MRS
Dendermonde
2022-...
A.NRX
Dendermonde
2017-2021
A.OLI

Langs de Groene Dender in het centrum van Dendermonde ligt een geklasseerde burgerwoning uit de late negentiende eeuw. De woning van drie bouwlagen maakt deel uit van een  twee samengestelde burgerhuizen. Veel elementen ademen neoklassieke geschiedenis: de ramen met geprofileerde omlijstingen, knappe dubbele deuren en binnenschrijnwerk met ovaalvormige panelen, kroonlijsten,…

Dendermonde
2021-2023
A.KLI

De Mini Bazar, een oude winkel in feestartikelen, behoort tot het collectieve geheugen in Dendermonde. Het handelspand met bijhorende woonst wordt verbouwd tot een koffiebar en keramiekatelier met een eengezinswoning op de bovenliggende verdiepingen.

Dendermonde
2014-2018
A.SAI

Een leeg kavel in Sint-Gillis-bij-Dendermonde vraagt om een halfopen eengezinswoning. Het project neemt als uitgangspunt om de limieten van de stedenbouwkundige voorschriften en de toegelaten bouwenveloppe af te tasten.

Nieuwpoort
2013-2015
A.NPT

In de kustgemeente Nieuwpoort-Bad ligt een duingebied dat in de jaren vijftig en zestig door de Société Immobilière et Mobilière du Littoral (SIMLI) tot een villawijk werd verkaveld. De vastgoedmaatschappij ontwikkelde een plan met bochtige lanen en individuele plots waarbij het oorspronkelijke duinenreliëf en de beplanting bewaard bleven.

Buggenhout
2013-2015
A.ZIT

De verbouwing van een eengezinswoning in Buggenhout heeft als inzet om het ruimtegevoel en het contact met de tuin te vergroten. Bestaande koterij wordt afgebroken en een nieuwe uitbouw toegevoegd, die een dubbelganger—als het ware een offset—vormt van het bestaande volume.