Dendermonde
2017-2020
A.TGG

Langs de Sint-Gillislaan in Dendermonde ligt een eigendom met een bijzondere historiek. Een statig pand aan de straat zou in de negentiende eeuw eigendom zijn geweest van de toenmalige burgemeester Beelaert (1755-1935)

Dendermonde
2017-2021
A.OLI

Langs de Groene Dender in het centrum van Dendermonde ligt een geklasseerde burgerwoning uit de late negentiende eeuw. De woning van drie bouwlagen maakt deel uit van een  twee samengestelde burgerhuizen. Veel elementen ademen neoklassieke geschiedenis: de ramen met geprofileerde omlijstingen, knappe dubbele deuren en binnenschrijnwerk met ovaalvormige panelen, kroonlijsten,…

Dendermonde
2021-2023
A.KLI

De Mini Bazar, een oude winkel in feestartikelen, behoort tot het collectieve geheugen in Dendermonde. Het handelspand met bijhorende woonst wordt verbouwd tot een koffiebar en keramiekatelier met een eengezinswoning op de bovenliggende verdiepingen.

Dendermonde
2018-2020
A.DWF

Deze renovatie draait om het optimaal benutten van de beschikbare ruimte. Op een bescheiden oppervlakte realiseren we een aanzienlijk programma zonder daarbij de openheid van de woning te compromitteren.

Dilbeek
2018
A.EIK

Dit project behelst het ‘inpassen’ van kantoren in een leegstaande verdieping van een bestaand gebouw. Het ontwerp bestaat uit maatwerkmeubilair dat op een heldere en flexibele manier de relatie zoekt tot de bestaande structuur en reeds aanwezig elementen, zoals de chauffages.

Nieuwpoort
2013-2015
A.NPT

In de kustgemeente Nieuwpoort-Bad ligt een duingebied dat in de jaren vijftig en zestig door de Société Immobilière et Mobilière du Littoral (SIMLI) tot een villawijk werd verkaveld. De vastgoedmaatschappij ontwikkelde een plan met bochtige lanen en individuele plots waarbij het oorspronkelijke duinenreliëf en de beplanting bewaard bleven.

Dendermonde
2010-2015
A.LVS